Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Назва: | Безпека та технології харчових продуктів |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | контроль якості;НАССР;продукти харчування;фільсифікація товарів |
Дата публікації: | 5-лис-2020 |
Видавництво: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1 |
Короткий огляд (реферат): | Фізіологічні потреби людини, енергетичний ресурс - залежать від якості харчових продуктів в тому числі. В матеріалі висвітлені шляхи захисту людини від негативних впливів харчових продуктів, і досягнення комфортних безпечних умов життєдіяльності завдяки системі управління якістю, зокрема її складової – системи “Критичної контрольної точки аналізу небезпечного фактору”. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349 |
Початкова сторінка: | 92 |
Кінцева сторінка: | 95 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції (листопад 2020).pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.