Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Назва: Безпека та технології харчових продуктів
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: контроль якості;НАССР;продукти харчування;фільсифікація товарів
Дата публікації: 5-лис-2020
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1
Короткий огляд (реферат): Фізіологічні потреби людини, енергетичний ресурс - залежать від якості харчових продуктів в тому числі. В матеріалі висвітлені шляхи захисту людини від негативних впливів харчових продуктів, і досягнення комфортних безпечних умов життєдіяльності завдяки системі управління якістю, зокрема її складової – системи “Критичної контрольної точки аналізу небезпечного фактору”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Початкова сторінка: 92
Кінцева сторінка: 95
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали конференції (листопад 2020).pdf3.2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.