Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Title: | Безпека та технології харчових продуктів |
Authors: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Keywords: | контроль якості;НАССР;продукти харчування;фільсифікація товарів |
Issue Date: | 5-Nov-2020 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1 |
Abstract: | Фізіологічні потреби людини, енергетичний ресурс - залежать від якості харчових продуктів в тому числі. В матеріалі висвітлені шляхи захисту людини від негативних впливів харчових продуктів, і досягнення комфортних безпечних умов життєдіяльності завдяки системі управління якістю, зокрема її складової – системи “Критичної контрольної точки аналізу небезпечного фактору”. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349 |
First Page: | 92 |
End Page: | 95 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції (листопад 2020).pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.