Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
Title: Безпека та технології харчових продуктів
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: контроль якості;НАССР;продукти харчування;фільсифікація товарів
Issue Date: 5-Nov-2020
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1
Abstract: Фізіологічні потреби людини, енергетичний ресурс - залежать від якості харчових продуктів в тому числі. В матеріалі висвітлені шляхи захисту людини від негативних впливів харчових продуктів, і досягнення комфортних безпечних умов життєдіяльності завдяки системі управління якістю, зокрема її складової – системи “Критичної контрольної точки аналізу небезпечного фактору”.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3349
First Page: 92
End Page: 95
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції (листопад 2020).pdf3.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.