Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.date.accessioned2022-01-05T10:25:01Z-
dc.date.available2022-01-05T10:25:01Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3398-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectпринципи гігієни харчуванняuk_UA
dc.subjectкерування безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectзакони Україниuk_UA
dc.titleВпровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в Україніuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage169uk_UA
dc.citation.epage172uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.