Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3419
Назва: | Харчування спортсменів |
Автори: | Матусевич, Андрій Михайлович |
Ключові слова: | харчування спортсменів;організм спортсмена;режим харчування;енерговитрати;енергоспоживання;спорт |
Дата публікації: | 5-лис-2020 |
Видавництво: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року: у 2-х томах. Том. 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3419 |
Початкова сторінка: | 82 |
Кінцева сторінка: | 84 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-konferencziyi-4.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.