Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3419
Назва: Харчування спортсменів
Автори: Матусевич, Андрій Михайлович
Ключові слова: харчування спортсменів;організм спортсмена;режим харчування;енерговитрати;енергоспоживання;спорт
Дата публікації: 5-лис-2020
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року: у 2-х томах. Том. 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3419
Початкова сторінка: 82
Кінцева сторінка: 84
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-konferencziyi-4.pdf2.72 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.