Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T10:32:32Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T10:32:32Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-04 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487 | - |
dc.description.abstract | В матеріалі розглядається питання підвищення виробництва натуральної продукції для харчування населення, забезпечення населення продовольством. Приділено увагу класифікації харчових добавок, їх безпеці та небезпечності. Поради щодо зменьшення ризиків, пов'язаних із вживанням шкідливих добавок.Головне пам'ятати, що запорукою здоров'я та гарного самопочуття - є лише збалансоване, здорове та повноцінне харчування . | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.title | Харчові добавки: класифікація та небезпека | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 18 | uk_UA |
dc.citation.epage | 22 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2021.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.