Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T10:32:32Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T10:32:32Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-04 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487 | - |
dc.description.abstract | В матеріалі розглядається питання підвищення виробництва натуральної продукції для харчування населення, забезпечення населення продовольством. Приділено увагу класифікації харчових добавок, їх безпеці та небезпечності. Поради щодо зменьшення ризиків, пов'язаних із вживанням шкідливих добавок.Головне пам'ятати, що запорукою здоров'я та гарного самопочуття - є лише збалансоване, здорове та повноцінне харчування . | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.title | Харчові добавки: класифікація та небезпека | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 18 | uk_UA |
dc.citation.epage | 22 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2021.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.