Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-01-24T10:32:32Z-
dc.date.available2022-01-24T10:32:32Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487-
dc.description.abstractВ матеріалі розглядається питання підвищення виробництва натуральної продукції для харчування населення, забезпечення населення продовольством. Приділено увагу класифікації харчових добавок, їх безпеці та небезпечності. Поради щодо зменьшення ризиків, пов'язаних із вживанням шкідливих добавок.Головне пам'ятати, що запорукою здоров'я та гарного самопочуття - є лише збалансоване, здорове та повноцінне харчування .uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.titleХарчові добавки: класифікація та небезпекаuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage18uk_UA
dc.citation.epage22uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.