Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487
Title: Харчові добавки: класифікація та небезпека
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: харчові добавки;технології;безпечність;вітаміни
Issue Date: 4-Nov-2021
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
Abstract: В матеріалі розглядається питання підвищення виробництва натуральної продукції для харчування населення, забезпечення населення продовольством. Приділено увагу класифікації харчових добавок, їх безпеці та небезпечності. Поради щодо зменьшення ризиків, пов'язаних із вживанням шкідливих добавок.Головне пам'ятати, що запорукою здоров'я та гарного самопочуття - є лише збалансоване, здорове та повноцінне харчування .
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3487
First Page: 18
End Page: 22
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.