Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-01-24T10:35:15Z-
dc.date.available2022-01-24T10:35:15Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489-
dc.description.abstractВ матеріалі розглянуто стан та недоліки готельно-ресторанного бізнесу в Україні, а також визначено перспективи розвитку,та успішне просування готельно-ресторанної галузі на ринок держави.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21-22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectгалузьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectтуристиuk_UA
dc.titleРозвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україніuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage80uk_UA
dc.citation.epage82uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 10 конференції_Том 1.pdf1.78 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.