Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T10:35:15Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T10:35:15Z | - |
dc.date.issued | 2019-03-21 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489 | - |
dc.description.abstract | В матеріалі розглянуто стан та недоліки готельно-ресторанного бізнесу в Україні, а також визначено перспективи розвитку,та успішне просування готельно-ресторанної галузі на ринок держави. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21-22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1 | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | галузь | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | туристи | uk_UA |
dc.title | Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 80 | uk_UA |
dc.citation.epage | 82 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 10 конференції_Том 1.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.