Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489
Назва: Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: бізнес;галузь;готельно-ресторанний бізнес;туристи
Дата публікації: 21-бер-2019
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21-22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): В матеріалі розглянуто стан та недоліки готельно-ресторанного бізнесу в Україні, а також визначено перспективи розвитку,та успішне просування готельно-ресторанної галузі на ринок держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489
Початкова сторінка: 80
Кінцева сторінка: 82
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 10 конференції_Том 1.pdf1.78 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.