Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489
Назва: | Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | бізнес;галузь;готельно-ресторанний бізнес;туристи |
Дата публікації: | 21-бер-2019 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21-22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | В матеріалі розглянуто стан та недоліки готельно-ресторанного бізнесу в Україні, а також визначено перспективи розвитку,та успішне просування готельно-ресторанної галузі на ринок держави. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3489 |
Початкова сторінка: | 80 |
Кінцева сторінка: | 82 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 10 конференції_Том 1.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.