Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.date.accessioned2022-01-24T10:39:13Z-
dc.date.available2022-01-24T10:39:13Z-
dc.date.issued2020-11-05-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,Том 1uk_UA
dc.titleЕкологічне маркування харчової продукціїuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage74uk_UA
dc.citation.epage76uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
05_11_2020-Зб-конф-4-КХТ.pdf3.2 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.