Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T10:39:13Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T10:39:13Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,Том 1 | uk_UA |
dc.title | Екологічне маркування харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 74 | uk_UA |
dc.citation.epage | 76 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
05_11_2020-Зб-конф-4-КХТ.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.