Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492
Назва: Екологічне маркування харчової продукції
Автори: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Дата публікації: 5-лис-2020
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,Том 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492
Початкова сторінка: 74
Кінцева сторінка: 76
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
05_11_2020-Зб-конф-4-КХТ.pdf3.2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.