Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492
Title: | Екологічне маркування харчової продукції |
Authors: | Бєляєва, Світлана Станіславівна |
Issue Date: | 5-Nov-2020 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року,Том 1 |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3492 |
First Page: | 74 |
End Page: | 76 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
05_11_2020-Зб-конф-4-КХТ.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.