Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3494
Назва: Концептуальні засади екологічного маркування в ресторанному господарстві
Автори: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Смоляр, Я.А.
Дата публікації: 18-бер-2021
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 18-19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3494
Початкова сторінка: 105
Кінцева сторінка: 107
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ел._видання_Матерiали_ХII_конф_том_2.pdf3.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.