Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:20:59Z-
dc.date.available2022-01-28T11:20:59Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595-
dc.description.abstractРозглянуто принципи повноцінного та збалансованого харчування з оптимальною кількість і співвідношенням всіх компонентів їжі, необхідних для нормальної життєдіяльності та індивідуальних фізіологічних потреб організму. Важливим фактором якого є дотримання режиму харчування, що включає кратність, час прийому їжі та розподіл її по калорійності і хімічному складу, а також поведінку людини під час їжі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1uk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectфізичне вихованняuk_UA
dc.subjectпринципи харчуванняuk_UA
dc.subjectстудентuk_UA
dc.titleОснови раціонального харчування студентівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage104uk_UA
dc.citation.epage106uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи раціонального харчування студентів.pdf336.81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.