Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Назва: Основи раціонального харчування студентів
Автори: Загородній, Василь Володимирович
Ярославська, Лариса Петрівна
Ключові слова: раціональне харчування;фізичне виховання;принципи харчування;студент
Дата публікації: 1-лис-2019
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1
Короткий огляд (реферат): Розглянуто принципи повноцінного та збалансованого харчування з оптимальною кількість і співвідношенням всіх компонентів їжі, необхідних для нормальної життєдіяльності та індивідуальних фізіологічних потреб організму. Важливим фактором якого є дотримання режиму харчування, що включає кратність, час прийому їжі та розподіл її по калорійності і хімічному складу, а також поведінку людини під час їжі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Початкова сторінка: 104
Кінцева сторінка: 106
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи раціонального харчування студентів.pdf336.81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.