Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Title: Основи раціонального харчування студентів
Authors: Загородній, Василь Володимирович
Ярославська, Лариса Петрівна
Keywords: раціональне харчування;фізичне виховання;принципи харчування;студент
Issue Date: 1-Nov-2019
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1
Abstract: Розглянуто принципи повноцінного та збалансованого харчування з оптимальною кількість і співвідношенням всіх компонентів їжі, необхідних для нормальної життєдіяльності та індивідуальних фізіологічних потреб організму. Важливим фактором якого є дотримання режиму харчування, що включає кратність, час прийому їжі та розподіл її по калорійності і хімічному складу, а також поведінку людини під час їжі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
First Page: 104
End Page: 106
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи раціонального харчування студентів.pdf336.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.