Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкушева, Оксана Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-02-02T08:14:08Z-
dc.date.available2022-02-02T08:14:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.isbn978-0-9988732-1-3-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3633-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сучасні методики аналізу малого та середнього бізнесу: SWOT-аналіз, багатокритеріальних оцінок, експертних оцінок. Досліджено стан малого та середнього бізнесу в Черкаському регіоні та визначено пріоритетні критерії розвитку та уповільнення розвитку малого та середнього бізнесу у Черкаському регіоні.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with modern methods of analysis of small and medium business: SWOT-analysis, multicriteria assessments and expert assessments. We investigated the status of small and medium enterprises in Cherkassy region, and specifies priority criteria for the development and slow the development of small and medium business in the Cherkasy region.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherTopical questions of contemporary science: Collection of scientific articlesuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectмалий та середній бізнесuk_UA
dc.subjectрегіонuk_UA
dc.subjectanalysuk_UA
dc.subjectsmall and medium businessuk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.subjectregionuk_UA
dc.titleДослідження проблем розвитку малого та середнього бізнесу Черкаського регіону шляхом використання сучасних методик аналізуuk_UA
dc.title.alternativeThe study of problems of development of small and medium business in Cherkasy region by the use of modern methods of analysisuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.spage204uk_UA
dc.citation.epage211uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФЕУ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.02.2017_США_removed.pdf506.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.