Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.date.accessioned2022-02-16T10:42:30Z-
dc.date.available2022-02-16T10:42:30Z-
dc.date.issued2018-11-01-
dc.identifier.isbn978-966-9730-16-0-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1uk_UA
dc.titleДержавне регулювання системи вимог до якості харчових продуктівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage20uk_UA
dc.citation.epage23uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf1.94 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.