Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.date.accessioned2022-02-16T10:42:30Z-
dc.date.available2022-02-16T10:42:30Z-
dc.date.issued2018-11-01-
dc.identifier.isbn978-966-9730-16-0-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1uk_UA
dc.titleДержавне регулювання системи вимог до якості харчових продуктівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage20uk_UA
dc.citation.epage23uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf1.94 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.