Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T10:42:30Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T10:42:30Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-01 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-9730-16-0 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1 | uk_UA |
dc.title | Державне регулювання системи вимог до якості харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 20 | uk_UA |
dc.citation.epage | 23 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.