Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T10:42:30Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T10:42:30Z | - |
dc.date.issued | 2018-11-01 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-9730-16-0 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1 | uk_UA |
dc.title | Державне регулювання системи вимог до якості харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 20 | uk_UA |
dc.citation.epage | 23 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.