Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Назва: Державне регулювання системи вимог до якості харчових продуктів
Автори: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Дата публікації: 1-лис-2018
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
ISBN: 978-966-9730-16-0
Початкова сторінка: 20
Кінцева сторінка: 23
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf1.94 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.