Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
Title: Державне регулювання системи вимог до якості харчових продуктів
Authors: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Issue Date: 1-Nov-2018
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1-2 листопада 2018 року. Том 1
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3772
ISBN: 978-966-9730-16-0
First Page: 20
End Page: 23
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КХТ-збірник конференції 2018 (1том).pdf1.94 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.