Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3795
Назва: Порядок підбору персоналу для роботи в готельно-ресторанному комплексі
Автори: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Задніпровська, Д. А.
Дата публікації: 19-бер-2020
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3795
Початкова сторінка: 280
Кінцева сторінка: 282
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020.pdf4.87 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.