Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-06-08T09:12:12Z-
dc.date.available2022-06-08T09:12:12Z-
dc.date.issued2022-03-24-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077-
dc.description.abstractВивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectтехологічний рівень виробництваuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectсистема модернізаціїuk_UA
dc.titleМодернізація харчової промисловостіuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage145uk_UA
dc.citation.epage147uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конф. 2022.pdf1.96 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.