Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-08T09:12:12Z | - |
dc.date.available | 2022-06-08T09:12:12Z | - |
dc.date.issued | 2022-03-24 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077 | - |
dc.description.abstract | Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1 | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | техологічний рівень виробництва | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | система модернізації | uk_UA |
dc.title | Модернізація харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 145 | uk_UA |
dc.citation.epage | 147 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конф. 2022.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.