Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Назва: Модернізація харчової промисловості
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: харчова промисловість;інновації;техологічний рівень виробництва;продукти харчування;система модернізації
Дата публікації: 24-бер-2022
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Початкова сторінка: 145
Кінцева сторінка: 147
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали конф. 2022.pdf1.96 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.