Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Назва: | Модернізація харчової промисловості |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | харчова промисловість;інновації;техологічний рівень виробництва;продукти харчування;система модернізації |
Дата публікації: | 24-бер-2022 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077 |
Початкова сторінка: | 145 |
Кінцева сторінка: | 147 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конф. 2022.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.