Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Title: Модернізація харчової промисловості
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: харчова промисловість;інновації;техологічний рівень виробництва;продукти харчування;система модернізації
Issue Date: 24-Mar-2022
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
First Page: 145
End Page: 147
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конф. 2022.pdf1.96 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.