Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077
Title: | Модернізація харчової промисловості |
Authors: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Keywords: | харчова промисловість;інновації;техологічний рівень виробництва;продукти харчування;система модернізації |
Issue Date: | 24-Mar-2022 |
Publisher: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІII Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 24-25 березня 2022 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Abstract: | Вивчено інновації та розкрито інноваційні технології, шляхи їх реалізації у харчовій промисловості. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4077 |
First Page: | 145 |
End Page: | 147 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конф. 2022.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.