Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄгорова, Оксана В'ячеславівна-
dc.contributor.authorНазаренко, Марія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-07-01T10:03:19Z-
dc.date.available2022-07-01T10:03:19Z-
dc.date.issued2022-06-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129-
dc.description.abstractМетою даної роботи було визначення якості й безпечності морозива пломбір на молочній основі й з комбінованим складом сировини, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості морозива в Україні та світі; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків морозива та визначити фізико-хімічні показники (масову частку жиру, кислотність, швидкість танення) якості морозива. Об’єктом дослідження є морозиво пломбір провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні та фізико-хімічні показники якості та безпечності морозива, ринок та конкурентоспроможність. В роботі характеризовано структуру харчової промисловост, сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні, детально описано технологію виробництва молочних продуктів, асортимент морозива, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей морозива і принципи оцінки якості та безпечності морозива.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectпломбірuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectмасова частка білкуuk_UA
dc.subjectмасова частка жируuk_UA
dc.titleЕкологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість молочних продуктівuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Назаренко М._ПЗ.pdf1.53 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.