Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Єгорова, Оксана В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Марія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T10:03:19Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T10:03:19Z | - |
dc.date.issued | 2022-06-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи було визначення якості й безпечності морозива пломбір на молочній основі й з комбінованим складом сировини, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості морозива в Україні та світі; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків морозива та визначити фізико-хімічні показники (масову частку жиру, кислотність, швидкість танення) якості морозива. Об’єктом дослідження є морозиво пломбір провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні та фізико-хімічні показники якості та безпечності морозива, ринок та конкурентоспроможність. В роботі характеризовано структуру харчової промисловост, сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні, детально описано технологію виробництва молочних продуктів, асортимент морозива, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей морозива і принципи оцінки якості та безпечності морозива. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | пломбір | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | масова частка білку | uk_UA |
dc.subject | масова частка жиру | uk_UA |
dc.title | Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість молочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Назаренко М._ПЗ.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.