Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Назва: Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість молочних продуктів
Автори: Єгорова, Оксана В'ячеславівна
Назаренко, Марія Володимирівна
Ключові слова: морозиво;пломбір;якість;безпечність;масова частка білку;масова частка жиру
Дата публікації: 16-чер-2022
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи було визначення якості й безпечності морозива пломбір на молочній основі й з комбінованим складом сировини, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості морозива в Україні та світі; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків морозива та визначити фізико-хімічні показники (масову частку жиру, кислотність, швидкість танення) якості морозива. Об’єктом дослідження є морозиво пломбір провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні та фізико-хімічні показники якості та безпечності морозива, ринок та конкурентоспроможність. В роботі характеризовано структуру харчової промисловост, сучасний стан та перспективи розвитку ринку морозива в Україні, детально описано технологію виробництва молочних продуктів, асортимент морозива, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей морозива і принципи оцінки якості та безпечності морозива.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4129
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко М._ПЗ.pdf1.53 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.