Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄгорова, Оксана В'ячеславівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Владислав Васильович-
dc.date.accessioned2022-07-01T10:05:16Z-
dc.date.available2022-07-01T10:05:16Z-
dc.date.issued2022-06-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130-
dc.description.abstractВипускна кваліфікаційна робота бакалавра: 56 с.; 8 таблиць; 15 рисунків; 25 джерел;1 мультимедійна презентація. Метою даної роботи було визначення якості й безпечності шоколадної продукції, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання:  дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку шоколаду в Україні;  проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості шоколаду в Україні та світі;  розглянути фактори формування споживних властивостей шоколаду;  провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків шоколаду;  визначити фізико-хімічні показники якості зразків шоколаду. Об’єктом дослідження є шоколадна продукція провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні, фізико-хімічні показники якості та безпечності шоколаду. В роботі охарактеризовано структуру харчової промисловості, сучасні тенденції ринку шоколаду в Україні, детально досліджено споживчі властивостей шоколаду, технологічні процеси виробництва та критерії і принципи оцінки якості та безпечності шоколаду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectшоколадuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleЕкологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість шоколадних продуктівuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко В._ПЗ.pdf2.28 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.