Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130
Назва: | Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість шоколадних продуктів |
Автори: | Єгорова, Оксана В'ячеславівна Коваленко, Владислав Васильович |
Ключові слова: | безпечність;шоколад;якість;конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 16-чер-2022 |
Короткий огляд (реферат): | Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 56 с.; 8 таблиць; 15 рисунків; 25 джерел;1 мультимедійна презентація. Метою даної роботи було визначення якості й безпечності шоколадної продукції, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку шоколаду в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості шоколаду в Україні та світі; розглянути фактори формування споживних властивостей шоколаду; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків шоколаду; визначити фізико-хімічні показники якості зразків шоколаду. Об’єктом дослідження є шоколадна продукція провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні, фізико-хімічні показники якості та безпечності шоколаду. В роботі охарактеризовано структуру харчової промисловості, сучасні тенденції ринку шоколаду в Україні, детально досліджено споживчі властивостей шоколаду, технологічні процеси виробництва та критерії і принципи оцінки якості та безпечності шоколаду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко В._ПЗ.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.