Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130
Назва: Екологічні дослідження впливу техногенного фактору на якість шоколадних продуктів
Автори: Єгорова, Оксана В'ячеславівна
Коваленко, Владислав Васильович
Ключові слова: безпечність;шоколад;якість;конкурентоспроможність
Дата публікації: 16-чер-2022
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота бакалавра: 56 с.; 8 таблиць; 15 рисунків; 25 джерел;1 мультимедійна презентація. Метою даної роботи було визначення якості й безпечності шоколадної продукції, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Для виконання поставленої мети необхідно було виконати наступні завдання:  дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку шоколаду в Україні;  проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості шоколаду в Україні та світі;  розглянути фактори формування споживних властивостей шоколаду;  провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків шоколаду;  визначити фізико-хімічні показники якості зразків шоколаду. Об’єктом дослідження є шоколадна продукція провідних торговельних марок. Предметом дослідження виступали органолептичні, фізико-хімічні показники якості та безпечності шоколаду. В роботі охарактеризовано структуру харчової промисловості, сучасні тенденції ринку шоколаду в Україні, детально досліджено споживчі властивостей шоколаду, технологічні процеси виробництва та критерії і принципи оцінки якості та безпечності шоколаду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4130
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів (БФ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко В._ПЗ.pdf2.28 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.