Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4240
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онопрієнко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Онопрієнко, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T08:28:52Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T08:28:52Z | - |
dc.date.issued | 2022-11-03 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4240 | - |
dc.description.abstract | У сучасних умовах інноваційний шлях розвитку України є єдино доцільним, економічно обґрунтованим, підтвердженим багаторічною діяльністю індустріально розвинених країн світу. Особливого значення набирає інноваційний розвиток у харчових технологіях. Інновації в харчових виробництвах на сучасному етапі мають посилено впроваджуватися передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Одним із основних завдань інноваційних харчових технологій є виробництво продукції з підвищеним вмістом білків і мікронутрієнтів, нестача яких у раціоні харчування населення найбільш відчутна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | інновація | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.title | Інновації у харчових технологіях | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 138 | uk_UA |
dc.citation.epage | 142 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник(3-4.11.2022) конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.