Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4240
Title: | Інновації у харчових технологіях |
Authors: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Keywords: | харчування;інновація;оздоровче харчування |
Issue Date: | 3-Nov-2022 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року |
Abstract: | У сучасних умовах інноваційний шлях розвитку України є єдино доцільним, економічно обґрунтованим, підтвердженим багаторічною діяльністю індустріально розвинених країн світу. Особливого значення набирає інноваційний розвиток у харчових технологіях. Інновації в харчових виробництвах на сучасному етапі мають посилено впроваджуватися передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Одним із основних завдань інноваційних харчових технологій є виробництво продукції з підвищеним вмістом білків і мікронутрієнтів, нестача яких у раціоні харчування населення найбільш відчутна. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4240 |
First Page: | 138 |
End Page: | 142 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник(3-4.11.2022) конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.