Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4240
Title: Інновації у харчових технологіях
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: харчування;інновація;оздоровче харчування
Issue Date: 3-Nov-2022
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Abstract: У сучасних умовах інноваційний шлях розвитку України є єдино доцільним, економічно обґрунтованим, підтвердженим багаторічною діяльністю індустріально розвинених країн світу. Особливого значення набирає інноваційний розвиток у харчових технологіях. Інновації в харчових виробництвах на сучасному етапі мають посилено впроваджуватися передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Одним із основних завдань інноваційних харчових технологій є виробництво продукції з підвищеним вмістом білків і мікронутрієнтів, нестача яких у раціоні харчування населення найбільш відчутна.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4240
First Page: 138
End Page: 142
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник(3-4.11.2022) конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.