Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4241
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онопрієнко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Онопрієнко, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T08:32:35Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T08:32:35Z | - |
dc.date.issued | 2022-11-03 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4241 | - |
dc.description.abstract | Нанотехнології — широкий термін, який використовують для опису сукупності процесів, матеріалів, а також застосувань, які охоплюють хімію, фізику, біологію і інженерію. Всі вони включають маніпулювання об'єктами з розмірами в межах нанометричної шкали. Нанотехнології потенційно можуть впливати на багато аспектів технологій харчових продуктів. Безпека і якість продуктів харчування; засоби доставки біологічно активних компонентів; нові матеріали для детектування патогенів і захист навколишнього середовища є основними напрямками застосування наноматеріалів у харчових продуктах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року | uk_UA |
dc.subject | нанотехнології | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | гібридні наноструктуровані матеріали | uk_UA |
dc.title | Нанотехнології у харчових продуктах | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 152 | uk_UA |
dc.citation.epage | 157 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник(3-4.11.2022) конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.