Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-01-17T12:25:56Z-
dc.date.available2023-01-17T12:25:56Z-
dc.date.issued2022-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283-
dc.description.abstractРозглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 рокуuk_UA
dc.subjectнеповноцінне харчуванняuk_UA
dc.subjectнездорова їжаuk_UA
dc.subjectшкідливі продуктиuk_UA
dc.subjectшвидке харчуванняuk_UA
dc.titleНеповноцінне харчування та його наслідкиuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage234uk_UA
dc.citation.epage237uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.