Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-17T12:25:56Z | - |
dc.date.available | 2023-01-17T12:25:56Z | - |
dc.date.issued | 2022-11-04 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року | uk_UA |
dc.subject | неповноцінне харчування | uk_UA |
dc.subject | нездорова їжа | uk_UA |
dc.subject | шкідливі продукти | uk_UA |
dc.subject | швидке харчування | uk_UA |
dc.title | Неповноцінне харчування та його наслідки | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 234 | uk_UA |
dc.citation.epage | 237 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.