Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Назва: Неповноцінне харчування та його наслідки
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: неповноцінне харчування;нездорова їжа;шкідливі продукти;швидке харчування
Дата публікації: 4-лис-2022
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Початкова сторінка: 234
Кінцева сторінка: 237
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.