Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Title: Неповноцінне харчування та його наслідки
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: неповноцінне харчування;нездорова їжа;шкідливі продукти;швидке харчування
Issue Date: 4-Nov-2022
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Abstract: Розглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
First Page: 234
End Page: 237
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.