Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283
Title: | Неповноцінне харчування та його наслідки |
Authors: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Keywords: | неповноцінне харчування;нездорова їжа;шкідливі продукти;швидке харчування |
Issue Date: | 4-Nov-2022 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року |
Abstract: | Розглянуто питання неповноцінного харчування. Неправильне харчування – згубно впливає на здоров’я, це пряма дорога до ожиріння, серцевих захворювань, хвороб шлунковокишкового тракту. Шкідливі продукти погіршують розумовий і фізичний розвиток, знижують здатність опору впливу негативних факторів середовища, вкорочують життя. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4283 |
First Page: | 234 |
End Page: | 237 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.