Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-01-17T12:27:54Z-
dc.date.available2023-01-17T12:27:54Z-
dc.date.issued2022-11-03-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284-
dc.description.abstractНа сьогодні - є дуже важливим питання здоров'я людини. Саме раціональний підхід до харчування забезпечить хороше самопочуття та вбереже від хронічних захворювань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 рокуuk_UA
dc.subjectправильне харчуванняuk_UA
dc.subjectдробне харчуванняuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectпитний режимuk_UA
dc.titleОснови раціонального харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage226uk_UA
dc.citation.epage231uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.