Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284
Назва: | Основи раціонального харчування |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | правильне харчування;дробне харчування;раціон;питний режим |
Дата публікації: | 3-лис-2022 |
Видавництво: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року |
Короткий огляд (реферат): | На сьогодні - є дуже важливим питання здоров'я людини. Саме раціональний підхід до харчування забезпечить хороше самопочуття та вбереже від хронічних захворювань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284 |
Початкова сторінка: | 226 |
Кінцева сторінка: | 231 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.