Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284
Title: Основи раціонального харчування
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: правильне харчування;дробне харчування;раціон;питний режим
Issue Date: 3-Nov-2022
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Abstract: На сьогодні - є дуже важливим питання здоров'я людини. Саме раціональний підхід до харчування забезпечить хороше самопочуття та вбереже від хронічних захворювань.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4284
First Page: 226
End Page: 231
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.