Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-01-17T12:30:04Z-
dc.date.available2023-01-17T12:30:04Z-
dc.date.issued2022-11-03-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285-
dc.description.abstractРобота висвітлює проблеми пов’язані із харчуванням населення та якістю продуктів, а також шляхи їх вирішення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 рокуuk_UA
dc.subjectякість продуктівuk_UA
dc.subjectпродукти-сурогатиuk_UA
dc.subjectтеплову обробку продуктівuk_UA
dc.subjectумови зберігання продуктівuk_UA
dc.titleБезпека харчових продуктівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage215uk_UA
dc.citation.epage220uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.