Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285
Назва: Безпека харчових продуктів
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: якість продуктів;продукти-сурогати;теплову обробку продуктів;умови зберігання продуктів
Дата публікації: 3-лис-2022
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року
Короткий огляд (реферат): Робота висвітлює проблеми пов’язані із харчуванням населення та якістю продуктів, а також шляхи їх вирішення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4285
Початкова сторінка: 215
Кінцева сторінка: 220
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.