Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4445
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерман, Ірина Валентинівна-
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.date.accessioned2023-06-28T08:21:34Z-
dc.date.available2023-06-28T08:21:34Z-
dc.date.issued2022-11-03-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4445-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року: у 2-х томах. Т.1uk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectхарчова індустріяuk_UA
dc.subjectдіяльність підприємствuk_UA
dc.subjectІвано-Франківська областьuk_UA
dc.titleЕкономічні аспекти діяльності підприємств харчової індустрії Івано-Франківської областіuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage147uk_UA
dc.citation.epage151uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-4.11.23-Збірник конф-КХТ-том 1.pdf4.15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.