Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4448
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorДудка, Владислав Володимирович-
dc.date.accessioned2023-06-28T08:34:02Z-
dc.date.available2023-06-28T08:34:02Z-
dc.date.issued2023-03-23-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4448-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.subjectробототехнікаuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанні закладиuk_UA
dc.titleРобототехніка в готельно-ресторанних закладахuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage63uk_UA
dc.citation.epage65uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матер-14 конф_Том 2_елект-вид-ня_25.04-23.pdf1.44 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.