Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛобода, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorКоротка, Аліна Василівна-
dc.date.accessioned2024-06-15T15:50:41Z-
dc.date.available2024-06-15T15:50:41Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902-
dc.description.abstractКоротка А.В. Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі. Кваліфікаційна робота бакалавра: 69 с., 8 рисунків, 11 таблиць, 25 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних технологій очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні технології очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСТІЧНІ ВОДИuk_UA
dc.subjectМЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОРuk_UA
dc.subjectХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮuk_UA
dc.subjectБІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮuk_UA
dc.subjectБІОФІЛЬТРuk_UA
dc.subjectАЕРОТЕНКuk_UA
dc.subjectФЛОТАЦІЯuk_UA
dc.titleАналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузіuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коротка_БР.pdf
  Restricted Access
6.08 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.