Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Назва: Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі
Автори: Лобода, Олександр Андрійович
Коротка, Аліна Василівна
Ключові слова: СТІЧНІ ВОДИ;МЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОР;ХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОФІЛЬТР;АЕРОТЕНК;ФЛОТАЦІЯ
Дата публікації: чер-2024
Короткий огляд (реферат): Коротка А.В. Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі. Кваліфікаційна робота бакалавра: 69 с., 8 рисунків, 11 таблиць, 25 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних технологій очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні технології очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Розташовується у зібраннях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коротка_БР.pdf
  Restricted Access
6.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.