Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Title: Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі
Authors: Лобода, Олександр Андрійович
Коротка, Аліна Василівна
Keywords: СТІЧНІ ВОДИ;МЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОР;ХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОФІЛЬТР;АЕРОТЕНК;ФЛОТАЦІЯ
Issue Date: Jun-2024
Abstract: Коротка А.В. Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі. Кваліфікаційна робота бакалавра: 69 с., 8 рисунків, 11 таблиць, 25 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних технологій очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні технології очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коротка_БР.pdf
  Restricted Access
6.08 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.