Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902
Title: | Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі |
Authors: | Лобода, Олександр Андрійович Коротка, Аліна Василівна |
Keywords: | СТІЧНІ ВОДИ;МЕМБРАННИЙ БІОРЕАКТОР;ХІМІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОЛОГІЧНЕ СПОЖИВАННЯ КИСНЮ;БІОФІЛЬТР;АЕРОТЕНК;ФЛОТАЦІЯ |
Issue Date: | Jun-2024 |
Abstract: | Коротка А.В. Аналіз сучасних методів очистки стічних вод підприємств харчової галузі. Кваліфікаційна робота бакалавра: 69 с., 8 рисунків, 11 таблиць, 25 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: проаналізувати сучасні методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. Завдання роботи: надати загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, проаналізувати основні методи очищення стічних вод підприємств харчової галузі, аналіз методів та сучасних технологій очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. Об’єкт дослідження: методи та технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі. В роботі розглянуто характеристику забрудненості та класифікації стічних вод, обґрунтування вибору методів очищення стічних вод, загальну характеристику стічних вод підприємств харчової галузі, сучасні технології очищення стічних вод м’ясопереробних і молокопереробних підприємств. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4902 |
Appears in Collections: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коротка_БР.pdf Restricted Access | 6.08 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.