Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5036
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурда, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Бєсєда, Катерина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-23T09:37:53Z | - |
dc.date.available | 2024-10-23T09:37:53Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5036 | - |
dc.description.abstract | На сьогодні ресторанне господарство відіграє важливу роль в суспільстві. Послуга харчування – є результатом економічної діяльності ресторанного підприємства, спрямована на задоволення найрізноманітніших потреб споживачів. Щоб гідно конкурувати з закладами такого ж напрямку, необхідно постійно розвивати підприємство, вдосконалювати і оновлювати свої тактики і маркетингові стратегії. На вибір стратегії повинні впливати маркетингові дослідження ринку, нові технології, ефективні форми ведення бізнесу та управління, власні ініціативи та інші. Актуальність даної теми полягає в тому, що основні напрямки проектування підприємств громадського харчування полягають: локальність за характером діяльності; спрямованість на регіональний ринок; задоволення індивідуальних потреб споживачів; наявність достатньої кількості закладів ресторанного господарства на ринку. Об’єктом дослідження дипломного проекту є ресторан на 250 місць. Головне завдання проекту – це створення нового закладу ресторанного господарства. Предметом дослідження є вміння використовувати теоретичні і прикладні положення для проектування нового закладу. Метою дипломного проекту є розробка закладу ресторанного господарства, а саме ресторану на 250 місць. У результаті проведених досліджень у першому розділі дипломного проекту було проведено: – аналіз ринку послуг готельно-ресторанних закладів в місті Черкаси; – дослідження попиту та аналіз уподобань потенційних клієнтів; – запропонована стратегія розвитку підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ | uk_UA |
dc.subject | МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ | uk_UA |
dc.subject | РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК | uk_UA |
dc.subject | ЗАКЛАД РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | uk_UA |
dc.title | Проєкт ресторану на 250 місць | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
диплом БЄСЄДА.pdf Restricted Access | Проєкт ресторану на 250 місць | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.