Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5036
Назва: | Проєкт ресторану на 250 місць |
Автори: | Чепурда, Ганна Миколаївна Бєсєда, Катерина Миколаївна |
Ключові слова: | ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ;МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ;РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК;ЗАКЛАД РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Дата публікації: | 16-січ-2023 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогодні ресторанне господарство відіграє важливу роль в суспільстві. Послуга харчування – є результатом економічної діяльності ресторанного підприємства, спрямована на задоволення найрізноманітніших потреб споживачів. Щоб гідно конкурувати з закладами такого ж напрямку, необхідно постійно розвивати підприємство, вдосконалювати і оновлювати свої тактики і маркетингові стратегії. На вибір стратегії повинні впливати маркетингові дослідження ринку, нові технології, ефективні форми ведення бізнесу та управління, власні ініціативи та інші. Актуальність даної теми полягає в тому, що основні напрямки проектування підприємств громадського харчування полягають: локальність за характером діяльності; спрямованість на регіональний ринок; задоволення індивідуальних потреб споживачів; наявність достатньої кількості закладів ресторанного господарства на ринку. Об’єктом дослідження дипломного проекту є ресторан на 250 місць. Головне завдання проекту – це створення нового закладу ресторанного господарства. Предметом дослідження є вміння використовувати теоретичні і прикладні положення для проектування нового закладу. Метою дипломного проекту є розробка закладу ресторанного господарства, а саме ресторану на 250 місць. У результаті проведених досліджень у першому розділі дипломного проекту було проведено: – аналіз ринку послуг готельно-ресторанних закладів в місті Черкаси; – дослідження попиту та аналіз уподобань потенційних клієнтів; – запропонована стратегія розвитку підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5036 |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом БЄСЄДА.pdf Restricted Access | Проєкт ресторану на 250 місць | 1.79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.