Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5036
Title: Проєкт ресторану на 250 місць
Authors: Чепурда, Ганна Миколаївна
Бєсєда, Катерина Миколаївна
Keywords: ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ;МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ;РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК;ЗАКЛАД РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Issue Date: 16-Jan-2023
Abstract: На сьогодні ресторанне господарство відіграє важливу роль в суспільстві. Послуга харчування – є результатом економічної діяльності ресторанного підприємства, спрямована на задоволення найрізноманітніших потреб споживачів. Щоб гідно конкурувати з закладами такого ж напрямку, необхідно постійно розвивати підприємство, вдосконалювати і оновлювати свої тактики і маркетингові стратегії. На вибір стратегії повинні впливати маркетингові дослідження ринку, нові технології, ефективні форми ведення бізнесу та управління, власні ініціативи та інші. Актуальність даної теми полягає в тому, що основні напрямки проектування підприємств громадського харчування полягають:  локальність за характером діяльності;  спрямованість на регіональний ринок;  задоволення індивідуальних потреб споживачів;  наявність достатньої кількості закладів ресторанного господарства на ринку. Об’єктом дослідження дипломного проекту є ресторан на 250 місць. Головне завдання проекту – це створення нового закладу ресторанного господарства. Предметом дослідження є вміння використовувати теоретичні і прикладні положення для проектування нового закладу. Метою дипломного проекту є розробка закладу ресторанного господарства, а саме ресторану на 250 місць. У результаті проведених досліджень у першому розділі дипломного проекту було проведено: – аналіз ринку послуг готельно-ресторанних закладів в місті Черкаси; – дослідження попиту та аналіз уподобань потенційних клієнтів; – запропонована стратегія розвитку підприємства.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5036
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом БЄСЄДА.pdf
  Restricted Access
Проєкт ресторану на 250 місць1.79 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.