Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5046
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКуракін, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorБородій, Марина Павлівна-
dc.date.accessioned2024-10-24T07:46:17Z-
dc.date.available2024-10-24T07:46:17Z-
dc.date.issued2023-01-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5046-
dc.description.abstractЗвіт про кваліфікаційну роботу: 110 сторінок, 6 розділів, 27 таблиць, 4 додатки, 73 джерела. Об’єктом досліджень є процес проектування ресторану на 250 місць. Предметом досліджень є ресторан на 250 місць. В роботі було досліджето прямих конкурентів нового підприємства, розроблено концепцію та формування унікальної торгової пропозиції проекту загальнодоступного ресорану на 250 місць. Також в даній роботі досліджено попит та проведено аналіз уподобань потенційних клієнтів для проекту загальнодоступного ресторану, проаналізовано ринок послуг готельно-ресторанного господарства регіону. Були проведені розрахувати витрати сировини та проектування складських приміщень ресторану, проаналізовано заходи щодо цивільної оборони, заходи щодо охорони навколишнього середовищ, протипожежні засоби та евакуацію людей з будівель, заходи щодо охорони праці, техніки безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Було розроблено перелік основних і додаткових послуг підприємства ресторанного господарства: визначити умови та чинники забезпечення процесу обслуговування та розроблено виробничу програму ресторану. Також було обґрунтовано організацію сервісних процесів у ресторані, функціональні показники роботи його структурних підрозділів, визначено кадрове забезпечення виробничих та сервісних процесів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectПРОЄКТuk_UA
dc.subjectРЕСТОРАННЕ ГОСПОДАРСТВОuk_UA
dc.subjectРЕНТАБЕЛЬНІСТЬuk_UA
dc.subjectКОНЦЕПЦІЯuk_UA
dc.subjectВИРОБНИЧА ПРОГРАМАuk_UA
dc.subjectАНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВАuk_UA
dc.titleПроєкт загальнодоступного ресторану на 250 місцьuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Бородій.pdf
  Restricted Access
Проєкт загальнодоступного ресторану на 250 місць1.37 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.