Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5046
Назва: Проєкт загальнодоступного ресторану на 250 місць
Автори: Куракін, Олександр Борисович
Бородій, Марина Павлівна
Ключові слова: ПРОЄКТ;РЕСТОРАННЕ ГОСПОДАРСТВО;РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ;КОНЦЕПЦІЯ;ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА;АНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВА
Дата публікації: 16-січ-2023
Короткий огляд (реферат): Звіт про кваліфікаційну роботу: 110 сторінок, 6 розділів, 27 таблиць, 4 додатки, 73 джерела. Об’єктом досліджень є процес проектування ресторану на 250 місць. Предметом досліджень є ресторан на 250 місць. В роботі було досліджето прямих конкурентів нового підприємства, розроблено концепцію та формування унікальної торгової пропозиції проекту загальнодоступного ресорану на 250 місць. Також в даній роботі досліджено попит та проведено аналіз уподобань потенційних клієнтів для проекту загальнодоступного ресторану, проаналізовано ринок послуг готельно-ресторанного господарства регіону. Були проведені розрахувати витрати сировини та проектування складських приміщень ресторану, проаналізовано заходи щодо цивільної оборони, заходи щодо охорони навколишнього середовищ, протипожежні засоби та евакуацію людей з будівель, заходи щодо охорони праці, техніки безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Було розроблено перелік основних і додаткових послуг підприємства ресторанного господарства: визначити умови та чинники забезпечення процесу обслуговування та розроблено виробничу програму ресторану. Також було обґрунтовано організацію сервісних процесів у ресторані, функціональні показники роботи його структурних підрозділів, визначено кадрове забезпечення виробничих та сервісних процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5046
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Бородій.pdf
  Restricted Access
Проєкт загальнодоступного ресторану на 250 місць1.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.