Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурда, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гайдайчук, Анастасія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T07:58:17Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T07:58:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047 | - |
dc.description.abstract | Дипломний магістерський проект складається зі вступу, 6-ти розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел, графічної частини та додатків. Матеріал викладений на 151 сторінці друкованого тексту і містить 2 рисунка та 45 таблиць. Список використаних джерел включає 181 джерело. Метою роботи є розробка проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Об’єкт дослідження – ресторан в місті Черкаси, що планується реконструювати як ресторан європейської кухні на 150 місць. Предмет дослідження – сукупність теоретичних і практичних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. За результатами дослідження розроблено концептуально новий проект ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Обґрунтовано концепцію проекту ресторану в м. Черкаси, зокрема за умов реконструкції існуючої будівлі ресторану. Розроблено науково-дослідну частину проекту ресторану європейської кухні на 150 місць. Здійснено розробку технологічного розділу проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси. Запропоновано вирішення організаційних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкас із дотриманням сучасних вимог до будівель, санітарно-гігієнічних та екологічних правил тощо. Здійснено економічні розрахунки та бізнес-планування проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси в умовах конкуренції, вимог щодо здійснення господарської діяльності під час карантину на COVID-19. Результати дослідження можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | БУДІВНИЦТВО | uk_UA |
dc.subject | ЄВРОПЕЙСЬКА КУХНЯ | uk_UA |
dc.subject | РЕКОНСТРУКЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | РЕСТОРАН | uk_UA |
dc.subject | ТРАТОРІЯ | uk_UA |
dc.subject | ЧЕРКАСИ | uk_UA |
dc.title | Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом ГАЙДАЙЧУК.pdf Restricted Access | Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць | 2.7 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.