Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorГайдайчук, Анастасія Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-10-24T07:58:17Z-
dc.date.available2024-10-24T07:58:17Z-
dc.date.issued2023-01-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5047-
dc.description.abstractДипломний магістерський проект складається зі вступу, 6-ти розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел, графічної частини та додатків. Матеріал викладений на 151 сторінці друкованого тексту і містить 2 рисунка та 45 таблиць. Список використаних джерел включає 181 джерело. Метою роботи є розробка проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Об’єкт дослідження – ресторан в місті Черкаси, що планується реконструювати як ресторан європейської кухні на 150 місць. Предмет дослідження – сукупність теоретичних і практичних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. За результатами дослідження розроблено концептуально новий проект ресторану європейської кухні на 150 місць у м. Черкаси. Обґрунтовано концепцію проекту ресторану в м. Черкаси, зокрема за умов реконструкції існуючої будівлі ресторану. Розроблено науково-дослідну частину проекту ресторану європейської кухні на 150 місць. Здійснено розробку технологічного розділу проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси. Запропоновано вирішення організаційних аспектів проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкас із дотриманням сучасних вимог до будівель, санітарно-гігієнічних та екологічних правил тощо. Здійснено економічні розрахунки та бізнес-планування проекту ресторану європейської кухні на 150 місць в м. Черкаси в умовах конкуренції, вимог щодо здійснення господарської діяльності під час карантину на COVID-19. Результати дослідження можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectБУДІВНИЦТВОuk_UA
dc.subjectЄВРОПЕЙСЬКА КУХНЯuk_UA
dc.subjectРЕКОНСТРУКЦІЯuk_UA
dc.subjectРЕСТОРАНuk_UA
dc.subjectТРАТОРІЯuk_UA
dc.subjectЧЕРКАСИuk_UA
dc.titleПроєкт ресторану європейської кухні на 150 місцьuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом ГАЙДАЙЧУК.pdf
  Restricted Access
Проєкт ресторану європейської кухні на 150 місць2.7 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.